Blida Department of English: Free Stand to Stand Free
Hello dear mate, we'll be pleased to have you joining our community, so would you please register. You have to identify yourself to admin or to the moderators to be able to join the hidden group where you can see all the forum material.

The Most Commonly Misspelled Words in the English Language

Go down

The Most Commonly Misspelled Words in the English Language

Post by chinda on Mon May 09, 2011 8:39 pm

The Most Commonly Misspelled Words in the English Language

1.Which of the following spelling is correct?
a) accommodate
b) acommodate
c) accommodat
d) accammodate
2. Which of the following spelling is correct?
a) deductible
b) deductable
c) deductuble
d) deductabel
3. Which of the following spelling is correct?
a) embarras
b) embaras
c) embarass
d) embarrass
4. Which of the following spelling is correct?
a) foreward
b) forword
c) forworde
d) foreword
5. Which of the following spelling is correct?
a) indispensabel
b) indispensible
c) indispensable
d) indespensible
6. Which of the following spelling is correct?
a) judgement
b) judgment
c) judgemant
d) judgmant
7. Which of the following spelling is correct?
a) liason
b) liasson
c) liasone
d) liaison
8. Which of the following spelling is correct?
a) occassion
b) ocassion
c) occasion
d) ocasion
9. Which of the following spelling is correct?
a) perserverance
b) persaverence
c) perserverence
d) perseverance
10. Which of the following spelling is correct?
a) procede
b) proceede
c) proced
d) proceed
11. Which of the following spelling is correct?
a) business
b) bizineess
c) busyness
d) besniss
12. Which of the following spelling is correct?
a) envirement
b) enviornment
c) environment
d) enviarmint
13. Which of the following spelling is correct?
a) facinating
b) fascinating
c) fasenating
d) fassinating
14. Which of the following spelling is correct?
a) beleive
b) bilieve
c) bileive
d) believe
15. Which of the following spelling is correct?
a) dilemma
b) dillemma
c) dillema
d) dilema
16. Which of the following spelling is correct?
a) excersize
b) exercise
c) excercize
d) exersize
17. Which of the following spelling is correct?
a) consensus
b) concensus
c) consencus
d) consenssus
18. Which of the following spelling is correct?
a) inadvertant
b) inadvartant
c) inadvartent
d) inadvertent
19. Which of the following spelling is correct?
a) prerogative
b) perogative
c) perogitive
d) preragitive
20. Which of the following spelling is correct?
a) rime
b) ryme
c) rhime
d) rhyme

If you get the correct answers for more than 15 of these MCQs, then, you need not worry about being prone to misspelling words. Here are the answers.
1. a
2. a
3. d
4. d
5. c
6. b
7. d
8. c
9. d
10. d
11. a
12. c
13. b
14. d
15. a
16. b
17. a
18. d
19. a
20. d
avatar
chinda

Number of posts : 397
Age : 119
Location : Starland
Registration date : 2009-11-03

Back to top Go down

Re: The Most Commonly Misspelled Words in the English Language

Post by Guest on Mon May 09, 2011 9:06 pm

A real "casse-tete" Smile for the lazy

Thank you dear chinda for the beneficial post




Guest
Guest


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum